Ustensile care îți pot ușura viața

 

Ustensile care îți pot ușura viața, la un click distanță de tine. Brillias Boutique este magazinul online care dispune de o gamă largă de produse, de la electronice și accesorii electronice la cosmetice, accesorii și ustensile de bucătărie, rechizite, jucării, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. În următoarele rânduri îți prezentăm o selecție de produse care îți pot ușura semnificativ sarcinile de zi cu zi, pentru a te putea bucura de mai mult timp liber pentru tine și lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.

 

Ustensile care îți pot ușura viața

Aspirator robot – Curățenia poate fi greu de menținut, în special dacă ai copii, animale de companie sau…pur și simplu nu este punctul tău forte. Așadar, nu este de mirare că aspiratoarele robot au devenit atât de populare. Aspiratorul robot este silențios, este mai eficient decât aspiratorul manual și, cel mai important, aspiră singur. Tot ce trebuie să faci tu este să apeși pe un buton pentru a-l porni!

Dozator automat de săpun lichid cu senzor de mișcare – Pentru a sta departe de coronavirus și de viruși în general, este esențial să ne protejăm și să adoptăm o igienă corectă și frecventă. Iar dozatorul de săpun cu senzor de mișcare simplifică spălatul mâinilor. Dozează cantitatea potrivită și nu mai există riscul să contaminezi săpunul!

Oală sub presiune – După o zi lungă la muncă, copii cu care trebuie să petreci timpul sau animale de companie care trebuie scoase la plimbare, gândul că trebuie să mai și gătești poate fi ușor descurajant. Ei bine, oala sub presiune, cunoscută și sub denumirea de oala inteligentă, poate fi colacul tău de salvare. Adaugi carne, legume sau orice dorești în ea, selectezi programul de gătire lentă la abur și când te întorci seara acasă – fie că asta înseamnă peste 5, 6 sau 7 ore, mâncarea caldă te așteaptă.

Încărcător portabil – Telefonul mobil a devenit extensia noastră – cu ajutorul lui stabilim întâlniri, ne ghidăm pentru a ajunge la o destinație, comandăm mâncare sau plătim facturi. Și tocmai de aceea, cunoaștem cu toții panica în momentul în care observăm că telefonul nostru are mai puțin de 10% baterie și nu ne aflăm în preajma unei prize. Pentru a preveni astfel de situații și a avea întotdeauna confortul unui telefon încărcat 100%, asigură-te că nu ieși din casă fără telefon și încărcător portabil.

Ochelari de tăiat ceapa – Suferința a luat sfârșit cu acest obiect! Ceapa este leguma care adaugă savoare oricărui preparat, așa că nu ne putem lipsi de ea. Însă ne putem lipsi de lacrimile pe care ni le provoacă, cu ajutorul ochelarilor speciali, ușor de purtat și extrem de eficienți.

 

Mai mult timp liber pentru ceea ce contează

Să recunoaștem: viața este grea. Dar putem apela la tot felul de trucuri pentru a o ușura. Nu este un secret faptul că gadgeturile inteligente pot face viața mai ușoară, indiferent dacă este vorba de un aspirator care aspiră singur și se poate porni de la distanță, de pe telefon, un încărcător portabil care îți asigură confortul utilizării telefonului oriunde și oricând sau o oală care gătește singură și menține mâncarea caldă și proaspătă ore în șir. Cu Brillias Boutique, rutina de zi cu zi este pe cale să devină mult mai ușoară.

 

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate