CUM CUMPĂR

Pentru a putea cumpăra de pe magazinul online www.brilliasboutique.eu, trebuie să aveţi un cont deschis pe acest site. De asemenea, puteţi să folosiţi funcţionalitatea comandă rapidă. Contul personal este un instrument simplu si eficient care vă garantează confidenţialitatea comenzilor, oferindu-vă multe facilităţi (printre care lista de adrese personală, istoricul comenzilor). Pentru a vă deschide un cont personal este nevoie sa aveţi un cont de e-mail activ. Deschiderea contului este gratuită si nu durează mai mult de două minute.

1. Alegerea produsului 
Alegerea produsului se face parcurând categoriile sau subcategoriile existente pe site sau selectând dupa producător. 
După ce aţi vizionat şi aţi ales produsul dorit, apăsaţi butonul "Adaugă în coş" şi produsul va fi adăugat automat în coşul de cumpărături. 

2. Coşul de cumpărături 
După ce coşul este plin, puteţi să verificaţi încă o dată produsele. Aveţi posibilitatea să modificaţi coşul prin adăugarea sau prin ştergerea unuia sau a mai multor produse. 
Aveţi afisată şi valoarea totală a comenzii. Menţionăm că  suntem plătitori de TVA, într-ucat preţurile de pe site sunt finale.

3. Date de livrare si facturare 
Completaţi adresa unde să vă fie livrată comanda în câmpurile din formularul din coşul de cumpărături. Dacă doriţi factura pe persoană juridică bifaţi "Doresc facturarea comenzii pe: Persoană juridică sau PFA" şi completaţi datele de facturare. 

5. Transmiterea comenzii 
După ce aţi completat datele de facturare şi livrare apăsaţi butonul "Trimite comanda. Veţi primi în mod automat un e-mail către adresa dumneavostă de email. 
După primirea comenzii, veţi fi contactat telefonic sau prin e-mail de către consultanţii noştri, pentru a stabili de comun acord ultimele detalii cu privire la livrare, disponibilitatea produselor şi la modalitatea de plată.